10 februari 2014

Valpar väntas efter Ella & Elliot

Spännande tider här på Dream Max.  Vi väntar valpar i början av april med leverans slutet av maj. Är så himla nöjd med denna kombination och hoppas hoppas på fina, sunda, härliga valpar !!
Pappa till blivande valparna är Elliot. Han är här på besök från Spanien. SU(U)CH DKUCH C.I.E Bundessieger -13, Herbstsieger -13, Dansk vinnare 2013 First Come Del Valle de Pielagros "Elliot". Detta är en glad och possessiv hane med fart i skog och mark. Elliot har klarat sitt anlag i viltspår. Vi skall ta tag i viltspåret till fullt så fort snön smält bort ;) Han är en riktig mys kille inne och gillar bästa att ligga vid min sida i soffan:) Elliot är givetvis fri på höfter, armbågar och ögon. Jag är stormförtjust i denna gosse och är så glad att jag fått låna hem honom till min Ella <3
Ella är en söt tjej med verklig Will to please ;) Ella heter på stamtavlan Dream Max Cinderella och kommer ur en väldigt fin kull både hälsomässigt , arbetsmässigt och med looks :) Ella är givet oxå fri på höfter, armbågar och ögon. Högt meriterad på utställning och svensk viltspår champion. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar